Stadswandelingen in Nijmegen.

1. Onder leiding van een stadsgids

Niets is leuker dan een wandeling onder begeleiding van een goede stadsgids. In Nijmegen zijn vele goede stadsgidsen actief. Niets gaat boven een stadsgids die kan inspelen op de interesses van zijn of haar gehoor en een mooie sfeer kan opbouwen waarin je op een speelse, misschien zelfs vrolijke manier de hoogtepunten van Nijmegen te weten komt.

Kijk hier voor professionele mogelijkheden.


2. Zelf een wandeling samenstellen

Mocht je je familie, vrienden of collega's wat persoonlijker rondleiden of zelf wat willen dwalen, dan vind je op deze website veel wandel- en fietstochten met leuke wetenswaardigheden.

TIP: zoek, als je een speciaal doel hebt, met het zoekvakje onder het menu.

Alle stadswandelingen op deze website

De wandelingen op deze website wijken wat af van de standaard. Je wordt namelijk niet stap voor stap begeleid. We gaan ervan uit dat je aan de hand van nummertjes wel kunt zien waar je bent en hoe je verder kunt. Je kunt hier niet verdwalen bovendien.

Veel wandelingen (die je ook kunt fietsen) kun je combineren. Wil je iets samenstellen voor je vrienden of familie en advies? Bel gerust, ik help je even vrijblijvend en kosteloos vooruit: 0651530445 0651530445. Voor een niet te groot gezelschap kan ik ook een wandeling op maat verzorgen.

Deze pagina is het laatst gewijzigd op 25-08-2019.